Yhdistyksen toiminnasta

Tältä sivulta löydät tietoa jäsenyydestä, yhdistyksen hallituksesta ja ajantasaisista säännöistä.

Yhdistyksen hallitus 2023

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat:

  • Anne Jokimäki, puheenjohtaja
  • Päivi Jäkkö, varapuheenjohtaja
  • Maarit Tirkkonen, sihteeri
  • Riikka Valli, rahastonhoitaja
  • Rita Otti, jäsenrekisterin hoitaja
  • Laura Pitkänen, netti- ja tiedotusvastaava
  • Kirsi-Marja Vinberg, hallituksen jäsen

Jos haluat lähettää sähköpostia, niin yhdistyksen sähköposti on suomenrivitanssinohjaajat(at)gmail.com.

Säännöt

Nämä toimintasäännöt hyväksyttiin Suomen Country-tanssinohjaajat ry:n vuosikokouksessa 13.2.2010 yhdessä nimenmuutoksen kanssa.

Yhdistyksen jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen hallituksen hyväksymä henkilö, joka on suorittanut "Teaching Line Dances" peruskurssin (TLD 1) tai muutoin osoittaa omaavansa vastaavat tiedot ja jota yhdistyksen jäsen suosittaa ja joka hyväksyy yhdistyksen toimintaperiaatteet.

Jäsenhakemuksen voi lähettää yhdistyksen sähköpostiin: suomenrivitanssinohjaajat(at)gmail.com.

Jäsenmaksu on 25€ ja se maksetaan kerran vuodessa huhtikuun loppuun mennessä yhdistyksen tilille, muista ilmoittaa viestikentässä jäsenen nimi:

  • Saaja: Suomen Rivitanssinohjaajat ry
  • Tilille: FI36 3131 1001 4563 04
  • Viestikenttään: Yhdistyksen jäsenen nimi

Jos jätät jäsenmaksusi maksamatta kuluvalta vuodelta, sinut tulkitaan yhdistyksestä eronneeksi. Jos seuraavana vuonna tai myöhemmin haluat palata mukaan toimintaan, niin sinun pitäisi täyttää jäsenhakemusilmoitus, mutta riittää, että täytät yhteystietosi ja ilmoitat olleesi jäsen aiemmin. Liittyessäsi uudelleen sinun pitää maksaa jäsenmaksu.

Jäsenedut

SRO:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua TLD1, TLD2 ja TLD3 koulutuksiin ja TLD2-kurssista saat 20% alennusta. Voit käyttää SRO:n palveluita - saat hyviä tanssivihjeitä kk-suositusten ja perustanssilistojen kautta. Yhteisten tanssien avulla pääset tapahtumissa tanssilattialle tanssimaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saat tietoa tapahtumista - menneistä ja tulevista - tapahtumakalenterin ansiosta. Yhdistyksen toiminnasta saat tietoa jäsenkirjeiden, toimintakertomuksen ja -suunnitelman välityksellä.

Ei pidä myöskään unohtaa Ideapäiviä, siellä on mahdollisuus saada uusia taitoja ohjaajatyöhön, virkistäytyä, tavata ja tutustua muihin ohjaajiin; kuulua porukkaan. Sen ansiosta saatat huomata, ettet ole yksin iloinesi ja ongelminesi, vaan voit jakaa ne toisten samassa tilanteessa olevien kanssa - kenties jollakin on hyviä ideoita ja neuvoja, miten voit tehdä ryhmäsi toiminnasta entistäkin hauskempaa. Tuttujen kanssa on helpompi löytää kanavia tehdä yhteistyötä eri osa-alueilla, vaikkapa askelten ja musiikin parissa.

SRO:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus yhdistyksen kautta vaikuttaa rivitanssin kehittämiseen ja sen tulevaisuuden näkymiin. Jos kukaan ei välitä yhteisestä hyvästä, jokainen joutuu puurtamaan yksin omassa lokerossaan ja harrastuksen tuoma ilo saattaa muuttua velvollisuudeksi. SRO on monissa asioissa yhteistyökumppani tai taustavaikuttaja.

Kouluttautumalla ja järjestäytymällä saat vakuuttavuutta rivitanssin ohjaajana - kursseilla ja ideapäivillä saat lajin ohjaamiseen tarvittavaa osaamista ja tietoa.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki 22.4.1999/523  edellyttää, että rekisterinpitäjän on laadittava henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä jokaisen saatavilla. Suomen Rivitanssinohjaajat ry:n jäsenrekisterin yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja laadittiin 24.9.2010 ja päivitettiin 29.4.2018.